TikTok-käyttäjä paljasti miten säästää lentojen hinnoissa – nerokas keino

Matkailu · Tim Isokivi

Matkustaminen ei ole aina edullista, mutta osalla sitä usein harrastavista on omat keinonsa säästääkseen hieman rahaa. Nyt sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa esitellään vinkkiä matkatavarakustannuksissa säästämiseen.

Useimmissa lentoyhtiöissä ylimääräisestä käsimatkatavarasta täytyy maksaa lisähintaa. Somevaikuttaja Anya Lakovlievalla on kuitenkin ovela keino välttyä tältä. Hän pakkaa osan tavaroista tyynyliinan sisään, sillä tyynyn saa ainakin joidenkin lentoyhtiöiden tapauksessa ottaa matkustamoon veloituksetta.

Saiturimainen vinkki jakoi mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Osa kommentoijista piti sitä nokkelana ja ilmaisi aikomuksensa kokeilla samaa. Osa puolestaan epäili tyynyliinan käytön matkatavaroiden kantamiseen tyssäävän viimeistään turvatarkastuksen läpivalaisuun.