Katri Haapanen julkaisi rohkean arkistokuvansa: ”Entinen alastonmalli ei voi esiintyä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Katri Sorsa oli viihdelehtien sivuilta tuttu kaunotar, kunnes hän hieman rauhoitti menoaan ja nimeksi vaihtui Katri Haapanen. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän opiskeli Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Nyt näyttävä kaunotar on muistellut takavuosien menoaan ja julkaissut hauskan kuvaparin sosiaalisessa mediassa. Siinä hän vertaa toisiinsa vanhaa arkistokuvaansa ja tuoretta kuvaansa. Arkistokuvassa Katri poseeraa lähes alastomana ja paljastaa saaneensa aikaisemmasta urastaan negatiivista palautetta.

– Sain kuukausi sitten palautteen, että entinen alastonmalli ei voi esiintyä seurakunnan mainoksissa tai kuvissa. Olen rohkeasti elänyt eeppistä elämää alastonmallista seurakuntaan. Olen ollut onnekas, koska minua on rakastettu puhtaasti ja aidosti. Puhtaassa rakkaudessa ei asu häpeä, Katri Haapanen kirjoittaa avoimesti.

– Siinä toinen ihminen antaa toisen kasvaa omia polkujaan. En ole koskaan välittänyt mitä ulkopuoliset ihmiset ajattelevat minusta, koska olen huomannut, että he harvoin tietävät mitä ajattelevat itsestään. Neuvoni sinulle on, että elä ja rakasta, Haapanen jatkaa.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.