Kim Kardashian jakoi nuoruuskuviaan – esitteli ysärin lökäpöksytyyliään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isokokoiset farkut eli niin kutsutut lökäpöksyt olivat suurta huutoa 1990-luvun lopussa ja vuosituhannen vaihteessa. Nyt Kim Kardashian on paljastanut käyttäneensä noihin aikoihin ajankuvalle uskollisesti väljälahkeisia housuja.

Kim Kardashian juhlisti kansallista tytärten päivää Instagram-julkaisulla, jossa hän kertoi toivovansa omien tyttäriensä teini-iän sujuvan helpoissa merkeissä. Arkistosta löytyneissä kuvissa tähti nähdään teininä ajankuvalle tyypillisesti valkoisessa t-paidassa, sinisissä lökäpökysyissä ja sämpylämallisissa kengissä. Kimin mukaan kuvat otettiin hänen ja siskonsa ollessa kotiarestissa.

– Äiti, olen pahoillani! Muistan joutuneeni arestiin Kourtneyn varastettua autosi ajaakseen korttelin ympäri ja jostain syystä jouduin hankaluuksiin, vaikka en edes osallistunut! Meillä ei ollut muutakaan tekemistä kuin ottaa valokuvia autotallissa, Kim Kardashian kirjoitti.