Nina Agdal rannalla kuin seireeni – vastustamaton näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Nyt tanskalaismalli on poseerannut upeassa rantakuvassa, jossa hän makoilee biksuissa rantahiekalla kuin seireeni ikään. Tätä kaunotarta miehet tuskin voisivat vastustaa. Kuvansa yhteydessä Nina toteaa toivovansa, että olisi tullut eristetyksi taksin sijaan kuvan paratiisirannalle.

Taannoin Nina Agdal julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä.