Saara Aalto muutti Espanjaan – nautiskeli näyttävästi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice of Finland ja X Factor UK -ohjelmista tunnettu suomalainen laulaja-lauluntekijä Saara Aalto meni viime vuonna naimisiin puolisonsa Merin kanssa. Äskettäin pariskunta paljasti tehneensä uuden muutoksen elämässään, sillä hän ja Meri päättivät toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja muuttaa etelän lämpöön.

Pariskunnan uusi koti sijaitsee Espanjassa. Nyt Saara nähdään nautiskelemassa vapaa-ajastaan rannalla yhdessä koiransa kanssa. Lauantaina ikuistetun kuvan yhteydessä laulajatar toteaa suunnanneensa rentoutumaan pitkän päivän jälkeen.

– Saturday. Me feeling good and relaxed after a long day of NLP Master studies and a breathwork session (to be honest I slept through the session but who cares, my body needed that). It feels so good when you listen to your body doesn’t it? Saara Aalto kirjoitti.

Aiemmin Saara kertoi haaveilleensa pitkään aurinkoisessa paikassa asumisesta. Ennen muuttopäätöstä hän löysi aina tekosyitä ollakseen toteuttamatta haavettaan. Tähden mukaan hän päätti kuitenkin lopulta toteuttaa tempauksen, jonka tavoitteena oli tehdä elämästä mahdollisimman miellyttävää.

– Täällä on niin kaunista! Toimisto auringon alla, kaikki värikkäät kukat ympärilläni, kesämekkojen ja sandaalien pitämistä, auringosta nauttimista… Oloni on niin luova ja innostunut! Ja olen valmis ilmoittamaan uusista, suurista asioista muutaman viikon sisällä, Saara Aalto kirjoitti taannoin.