Veitsimies uhkasi Ariana Granden henkeä – poptähti järkyttyi: ”Pelkään turvallisuuteni puolesta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi pidätti taannoin Ariana Granden Los Angelesissa sijaitsevan kodin ulkopuolelta miehen, joka oli uhkaillut vartijaa veitsellä. Poptähti on kertonut oikeudessa miehen uhkailleen myös hänen henkeään. Hän haki miehelle lähestymiskeiltoa.

Ariana Grande kertoo oikeuden pöytäkirjoissa Aharon Brownin piinanneen häntä helmikuusta lähtien. Häiriköinti kulminoitui 9. syyskuuta tapahtuneeseen välikohtaukseen. Brown oli saapunut tähden kodin ulkopuolelle isokokoisen metsästysveitsen kanssa ja käyttäytynyt aggressiivisesti vartijoiden pyydettyä häntä poistumaan.

– Minä tapan sinut ja hänet, Brownin kerrotaan huutaneen Ariana Grandeen viitaten.

Aharon Brown on edelleen poliisin huostassa. Oikeuden tuomari määräsi hänet väliaikaiseen lähestymiskieltoon.

– Pelkään henkeni puolesta ja perheeni turvallisuuden puolesta miehen uhkausten vuoksi. Pelkään, että ilman lähestymiskieltoa Brown tulee kotiini jatkossakin ja yrittää vahingoittaa tai murhata minut tai perheenjäseniäni, Grande kuvaili Page Six -sivuston mukaan.