Finnkinon suurin elokuvateatteri esittää nyt vain uutta James Bondia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Craigin tähdittämä uusin James Bond -elokuva No Time to Die saapui ensi-iltaan 30. syyskuuta. Elokuvan ensi-ilta siirtyi useaan otteeseen koronatilanteen vuoksi. Finnkino on tiedottanut omistavansa Suomen suurimman elokuvateatterin, Helsingin Tennispalatsi, ainoastaan Bond-näytöksille torstain ja perjantain ajan.

Kaikkiaan elokuvaa esitetään kahden päivän aikana teatterissa 99 näytöksen voimin. Yhteensä Finnkinon elokuvateattereiden saleissa esitetään 1 500 Bond-näytöstä, joka on enemmän kuin millään muulla elokuvalla koskaan aikaisemmin. Finnkinon mukaan James Bondin suosio on näkynyt näytösten ennakkomyynnissä. Torstaina lippuja on ostettu ennakko yli 45 000 kappaletta.

Finnkinon elokuvateatterit ovat 1. lokakuuta alkaen toiminnassa 100 prosentin elokuvasalin kapasiteetilla. Rajoitusten purkautumisen myötä jo aiemmin myynnissä olleisiin näytöksiin on vapautettu lisäpaikkoja. Liput suositellaan edelleen ostamaan etukäteen Finnkinon verkkokaupasta, ja teattereihin saapuvia suositellaan käyttämään kasvomaskeja.