Linda Manuella uima-altaassa – niukkaakin niukemmissa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenellä myös Suomessa suosituksi noussut fitness-buumi nosti julkkistähdeksi myös upean Linda Manuella, joka nousi tuolloin some-tähdeksi niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Sittemmin hänet nähtiin jopa valkokankaalla.

Usein upeissa somekuvissa vartaloaan esittelevä Linda on nyt julkaissut kuvan, jossa hän makoilee etelälomallaan upeissa maisemissa. Hän nimittäin kelluu häviävän pienissä biksuissa uima-altaassa, jossa on silmiähivelevät maisemat. Tuollaisessa kohteessa itse kukin varmasti haluaisi viettää tulevaa syyslomaansa. Katso kuva tästä linkistä.

Helsinkiläinen personal trainerina työskentelevä Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää. Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen roolihahmojen lisäksi myös kymmenettuhannet muut ihailevat näyttävää kaunotarta varsinkin hänen Instagram-kuvissa.