Blink-182 -tähti paljasti hyviä uutisia: ”Olen vapaa syövästä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blink-182 -yhtyeen laulaja-basisti Mark Hoppus paljasti taannoin sairastavansa syöpää. Muusikkoa on sittemmin hoidettu kemoterapian avulla. Nyt Hoppus on kertonut sosiaalisessa mediassa onnellisia uutisia.

– Tapasin juuri lääkärini ja olen syövästä vapaa! Kiitos Jumalalle, maailmankaikkeudelle sekä ystäville, perheelle ja kaikille, jotka lähettivät tukea, hyvää tahtoa ja rakkautta, Hoppus kirjoitti Instagramissa.

Mark Hoppuksen mukaan hänen täytyy edelleen käydä seulonnoissa kuuden kuukauden välein. Hän myös toteaa vointinsa tulee muuttumaan normaaliksi vasta loppuvuodesta. Muusikko kuitenkin kertoo hänen päivänsä olevan mahtava ja tuntevansa olonsa siunatuksi.

Blink-182 -tähti puhui saamastaan syöpädiagnoosista julkisuudessa ensi kertaa kesäkuussa. Heinäkuussa Hoppus kertoi olevansa kemoterapiassa, ja ilmaisi toiveikkuutensa sen suhteen hyvien tulosten vuoksi.