Demi Rosella härski iltapuku – paljastaa sisältönsä kaikille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia. Edelleen Demi julkaisee kuviaan verkossa myös maksutta, ja niitä seuraa alituisesti kasvava joukko somekäyttäjiä. Syytä ei ole vaikea arvata.

Espanjassa ja Italiassa viime kuukausina hyvin viihtynyt Demi Rose esittelee yleensä vartaloaan hyvin niukoissa asuissa, ja tällä kertaa tähän ei tule muutosta. Kohukaunotar poseeraa nimittäin läpinäkyvässä iltapuvussa, joka paljastaa esimerkiksi hänen povensa. Tämä tuskin Demiä häiritsee, sillä hän tunnetusti nauttii vartalonsa esittelemisestä.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.