Jyrki 69 ryhtyy radiojuontajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jyrki 69 eli Jyrki Linnankivi tunnetaan parhaiten pitkän lijan rockyhtye The 69 Eyesin solistina. Nyt muusikko on tekemässä uuden aluevaltauksen aloittamalla työt radiojuontajana.

Jyrki 69 tulee toimimaan lokakuusta lähtien Radio Cityn 80’s Rock Show -ohjelman juontajana Jere ”Jete” Ollisen kanssa. Perjantaisin kuultava ohjelma keskittyy nimensä mukaisesti 1980-luvun rockmusiikkiin.

– Radio City on pitänyt rock’n’rollia hengissä kaikki nämä vuosikymmenet. Me tehdään Jeten kanssa nyt jokaisesta perjantai-illasta rokkaamisen arvoinen, Jyrki 69 hehkuttaa tiedotteessa.

The 69 Eyes -yhtyeen perustajajäseniin lukeutuva Jyrki 69 tunnetaan myös muun muassa soolotuotannostaan, sarjakuvistaan ja kirjoistaan. Hän ei ole ainoa The 69 Eyes -yhtyeen jäsen, jota kuullaan juontamassa radiota. Bändin rumpali Jussi 69 tunnetaan Radio Rock -kanavan Jussi 69:n Launtaibrunssi -ohjelman juontajana.