Nicole Scherzinger biksuissa – kuvat sekoittavat miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Sittemmin koronakriisi pilasi suunnitelmat yhtyeen paluusta, jota odotellaan siis edelleen.

Italian Como-järvellä synttäreitään taannoin näyttävästi viettänyt julkkiskaunotar nähdään tällä kertaa Saint Vincent ja Grenadiinien saarivaltiossa sijaitsevalla Canouanin korallisaarella. Siellä hänet kuvattiin keikistelemässä laiturilla biksuissa.

43-vuotias Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.