Euroviisuvoittaja Måneskin härskissä alastonkuvassa – ei sovi lasten silmille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisut voitti tänä vuonna italilainen rockyhtye Måneskin. Yhtyeen tyylistä ei glam rock -perinteelle uskollisesti puutu estottomiakaan sävyjä, mikä näkyy nyt myös Måneskinin sosiaalisessa mediassa.

Parhaillaan tuoreen Mammamia-singlen julkaisuun valmistautuva Måneskin jakoi Instagramissa sen rajoja koetelleen julkaisun. Kahden kuvan kuvasarjassa yhtyeen jäsenet nähdään öljyttyinä ja alastomina, vain pienikokoiset tähdet intiimimpien alueiden peittona.

– Miksi niin kuuma?, kuvatekstissä pohditaan.

Kuvat keräsivät alle vuorokaudessa yli miljoona tykkäystä. Damino Davidin, Victoria De Angelisin, Thomas Raggin ja Ethan Torchion muodostama yhtye on ennenkin tullut tunnetuksi rohkeista live-esiintymisistä, musiikkivideoista ja promokuvista. Kuvan voi katsoa tästä linkistä, jos sitä ei poisteta sosiaalisesta mediasta.