Seiska: Johanna Tukiainen sai syytteen huumausainerikoksesta ja pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiuhaan tahtiin otsikoissa oleva suomalaisjulkkis Johanna Tukiainen on joutumassa oikeuden eteen. Seiska-lehden mukaan 43-vuotias tähti on saanut syytteet huumausainerikoksesta ja pahoinoitelystä. Syytteet eivät vaikuta liittyvän toisiinsa.

Huumausainerikoksen epäillään tapahtuneen tammikuussa 2019. Huumausainerikos voi tarkoittaa esimerkiksi huumausineiden valmistamista, välittämistä, myyntiä tai maahantuonnin yrittämistä. Pahoinpitelysyyte on puolestaan tullut viereille Helsingin käräjäoikeudessa kesäkuussa, ja siinä syytettynä on myös tähden ex-kihlattu Veijo Lalli.

Johanna Tukiainen kertoi Seiskalle tuoneensa lääkärin määräämiä lääkkeitä mukanaan Tallinnasta Helsinkiin. Tähden mukaan hän ei tiennyt, että lääkkeitä ei saanut tuoda maahan. Pahoinpitelysyytteestä Tukiaisella ei sen sijaan ollut hänen mukaansa hajuakaan.

– Tämä asia on jo aiemmin selvitetty tullin kanssa. Sitten yhtäkkiä saan yleiseltä syyttäjältä haasteen. Tulee mieleen, että kyseessä on Päivi Räsäs -tyylinen vainoaminen, Tukiainen kommentoi huumesyytettä.