Asiantuntijat: Maailman kauneimmat naiset tulevat tästä maasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman kauneimmat naiset kilpailevat vuosittain kruunusta erilaisissa missiorganisaatioiden järjestämissä kilpailuissa. Kauneimman naisen valitsevat yleensä ammattitaitoinen ja alaan perehtynyt tuomaristo. Nyt näiden valintojen perusteella on analysoitu, missä maassa on maailman kauneimmat naiset.

Vastaus: Venezuelassa. Etelä-Amerikan Venezuelassa naiset näkevät todenteolla vaivaa päästäkseen missiksi tai malliksi. Syynä on maassa vallitseva köyhyys, josta kauneuskilpailut ovat yksi väylä menestykseen. Maan naisia on palkittu lukuisilla kauneuskilpailujen titteleillä.

Diplyn mukaan Venezuelalaiset missit päätyvät lopulta rahakkaisiin ammatteihin, kuten näyttelijöiksi, poliitikoiksi tai toimittajiksi. Esimerkiksi vuoden 2018 Miss Venezuela asui slummissa kilpailuun osallistuessaan. Nykyisin hän on upporikas. Maassa koulutetaan naisia puolen vuoden intensiivijaksolla misseyteen, eikä plastiikkakirurgia ole kiellettyä.