Michael Keaton palaa Batmaniksi – asu mahtuu edelleen: ”Solakka kuin ennenkin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batman ja Batman – paluu -elokuvien pääroolissa nähty Hollywood-tähti Michael Keaton on palaamassa viittasankarin rooliin vuosikymmenien tauon jälkeen. Hänet nähdään jälleen Batmanina tulevassa The Flash -supersankarielokuvassa.

Michael Keaton vieraili taannoin The Late Show -keskusteluohjelmassa juttelemassa muun muassa tulevasta The Flash -elokuvasta. Juontaja Stephen Colbert kysyi vitsaillen, pitikö Batman-pukua muokata väljemmäksi. Keatonin mukaan se kuitenkin mahtui yhtä hyvin kuin 30 vuotta sitten.

– Olen yhtä solakka kuin aina ennenkin. Samat mittasuhteet. Sama istuvuus, Keaton kuvaili.

Keaton kuvaili supersankarin rooliin palaamista mahtavaksi. Tähti tosin vitsaili valkokankaalla olleen jo niin monta Batmania, että heidän pitäisi perustaa oma liittonsa.