Nicole Scherzinger biksupeppu kohti taivasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Sittemmin koronakriisi pilasi suunnitelmat yhtyeen paluusta, jota odotellaan siis edelleen. Taannoin Italiassa synttäreitään juhlistanut popkaunotar pitää someseuraajansa mielenkiintoa yllä julkaisemalla upeita kuvia itsestään.

Nyt Nicole on esitellyt tasapainoaan poseraamalla upealla valkoisella hiekkarannalla biksuissa ja poikkeuksellisissa asennoissa. Hän nimittäin seisoi päällään takapuoli kohti taivasta. Kuvat on ikuistettu Karibianmerellä sijaitsevilla Saint Vincentillä ja Grenadiineilla, jossa laulajatar lomaili luksushotellissa.

43-vuotias Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.