Vinkki lentomatkan varaamiseen – näin säästät selvää rahaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ihmiset janoavat matkustamaan. Koronavuoden jälkeen maa polttaa jalkojen alla ja sielu janoaa palmun alle loikoilemaan. Jos matkan määränpäällä ei ole väliä, kannattaa lentoja vertailla sen mukaan minne pääsee kaikista edullisimmalla hinnalla.

Ihmiset voivat säästää useita satasia matkakohdetta vaihtamalla. Mieti tarkkaan, haluatko matkustaa nimenomaan Monenegroon, jos Kroatiaan pääsee huomattavasti halvemmalla. Toisinaan matkakohteesta pääsee piipahtamaan lähialueilla edullisesti esimerkiksi junalla.

Esimerkiksi Viroon on mahdollista ostaa edullisia ja nopeita laivamatkoja. Sieltä voi matkustaa muihin Itä-Euroopan maihin vaikkapa linja-autolla todella edullisesti. Jos aika ei ole ongelma, voi kohteita vertailla lentolippujen hintojen mukaan. Joustavilla päivillä matkustaminen on aina todennäköisesti edullisempaa kuin tarkat suunnitelmat.