Selviytyjät-kaunotar Bea Toivonen upeissa biksukuvissa Karibialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen ei ole viime vuosina juuri paistatellut pintajulkisuudessa, mutta tänä syksynä hän on ollut ajakohtainen osallistuttuaan Selviytyjät-ohjelmaan Karibialla. Nyt tämä missikaunotar nähdään poseeraamassa samoissa maisemissa ohjelmasta putoamisensa jälkeen.

– Terveiset villalta tippumisen jälkeen. Vaikka pelistä putoaminen harmitti, eka suihku ja oikee sänky oli jotain ihan parasta. Eikä poolilla hengailu drinkki kädessä haitannut. Seurakin oli mukavaa, Bea Toivonen kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Bea Toivosen äiti Marja Kinnunen-Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985. Bean isä on taas rallikuski Harri Toivonen. Nyt missikaunotar itse on suunnannut lomailemaan Teneriffalle, jossa aurinko pääsi hieman yllättämään. Bea nimittäin hankki itselleen melko punaisen ihon, vaikka taivas oli pilvessä.