Nintendolta vakava varoitus: Älä tee tätä virhettä pelikonsolille

Digi Pelit · Tim Isokivi

Nintendo on tuonut markkinoille uuden version Switch-konsolistaan. Suurin muutos edeltäjään piilee laitteen näytössä. Kyseessä on 7-tuumainen OLED-näyttö alkuperäisen Switchin 6,4 tuumaisen muovinäytön sijaan.

Nyt uuden Switchin ostajia on varoitettu tekemästä potentiaalisesti kohtalokasta virhettä. Uuden konsolin OLED-näyttöä suojaa IGN-sivuston mukaan kalvo, jota ei tule poistaa. Se nimittäin suojelee sekä näyttöä naarmuuntumiselta että pelaajaa sirpaleilta näytön hajotessa.

Nintendon mukaan käyttäjiä varoitetaan poistamasta suojakalvoa käyttöäohjeissa. Yhtiön mukaan Switchin käyttäjät voivat myös lisätä suojakalvon päälle halutessaan vielä toisenkin suojamuovin. Nintendo Switchin OLED-malli julkaistiin perjantaina 8. lokakuuta.