Hugh Hefnerin exän mukaan Playboy-kartanossa kummittelee: ”Naisen haamu kaapissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bridget Marquardt tunnetaan Playboy-mallina ja televisiotähtenä. Hän oli aikoinaan yksi Playboyn perustaneen Hugh Hefnerin tyttöystävistä. Nyt 48-vuotias tähti on avautunut yliluonnolliseksi väittämistään kokemuksista Playboy-kartanossa.

Bridget Marquardt vieraili taannoin Dark House- podcastissa. Tähden mukaan Playboy-kartanossa tapahtui erikoisia asioita, sillä esimerkiksi ovet saattoivat sulkeutua itsekseen. Hän myös kertoo nähneensä naisen ilmestyneen tyhjästä makuuhuoneeseensa viettäessään rauhallista iltaa kartanossa siskonsa ja parhaan ystävänsä kanssa.

– Me vain juttelimme viinilasin äärellä television ollessa päällä. Aivan yhtäkkiä näimme silmäkulmissamme naisen, joka seisoi kaapissani, Marquardt paljasti.

Tähden mukaan kalpealla naisella oli pitkät mustat hiukset ja suurikokoinen t-paita. Marquardtin mukaan hän tunnisti hahmon kartanossa sihteerinä työskennelleeksi ja ystävälliseksi kuvailemakseen naiseksi, joka oli kuollut syöpään. Televisiotähti kertoo myös kohdanneensa Hugh Hefnerin todentuntuisessa unessaan tämän kuoleman jälkeen.