Laulajatähti Kehlani synnytyksen myötä seksisymboliksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kehlani on amerikkalainen laulaja ja tanssija, joka on tunnettu monista hiteiksi nousseista kappaleistaan. Nainen julkaisi taannoin It Was Good Until It Wasn’t albumin, joka on 25-vuotiaan tähden neljäs albumikokonaisuus.

Kehlanista tuli noin kaksi vuotta sitten äiti kun hän sai Adeya Nomiksi nimetyn tyttärensä. People-sivuston mukaan Kehlani on kokenut olleensa aiemmin ennen äidiksi tulemista arka poikatyttö, joka ei ole ollut sinut oman vartalonsa tai seksuaalisuutensa kanssa. Äitiys muutti kuitenkin kaiken kertaheitolla.

Kehlani on sitä mieltä, että äitiys ei vähennä kenenkään seksikkyyttä vaan pikemminkin päin vastoin. Naisen mielestä äitiys on seksikkäin asia koko maailmassa. Synnyttäminen antoi tähdelle uusia naisellisia muotoja ja teki hänestä aikuisen itsevarmemman naisen. Tähti oppi tuntemaan kunnolla oman vartalonsa, ja Kehlanin mukaan hän on nykyään seksisymboli jopa hänelle itselleen. Kehlanin mielestä synnyttäminen oli myös niin vaikuttava kokemus, että hän kouluttautua doulaksi.