Kate Moss samalla catwalkilla Lilan kanssa – upea kokemus äidille ja tyttärelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Kate Mossin tytär Lila Grace Moss on lähtenyt seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja ryhtynyt tavoittelemaan uraa mallimaailmassa. 18-vuotias Lila nähtiin ensimmäistä kertaa muotinäytöslavalla viime lokakuussa, kun hän avasi Miu Miun kevään 2021 mallistoa esittelevään muotinäytöksen.

Sittemmin Lila Moss pääsi kokemaan äitinsä Kate Mossin kanssa ainutlaatuisen hetken kun heidät kumpikin valittiin kävelemään samaan muotinäytökseen. Lila Moss nähtiin 47-vuotiaan Kate-äidin kanssa Fendin muotinäytöksessä, joka järjestettiin osana Pariisin muotiviikkoja.

Muotinäytöksessä esitelty vaatemallisto oli ensimmäinen, jonka Fendin uusi suunnittelija Kim Jones on kyseisen merkin alla työskennellessään loihtinut. Samassa muotinäytöksessä nähtiin myös monia muita supertähtiä, kuten näyttelijä Demi Moore sekä huippumallit Naomi Campbell, Bella Hadid ja Cara Delevingne.