Sara Sieppi syntisessä nahka-asussa: ”En hirveesti hengittänyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar ja taannoinen Miss Suomi Sara Sieppi kertoi viikonloppuna ostaneensa mökin tontteineen näkemättä sitä lainkaan ennakkoon. Suurella noin 8 000 neliön tontilla sijaitsee punaisen mökin lisäksi rantasauna ja grillikota. Missikaunotar hehkutti innoissaan uusinta hankintaansa. Nyt missikaunotar poseeraa studiossa, jossa hänellä on yllään syntisen kuuma musta asu.

– Kiitos kysymästä, töitä kuuluu ja en hirveesti hengittänyt, Sara kommentoi kuvaansa.

Sara Sieppi on päivittänyt tunnelmiaan viime aikoina myös meikkauksesta. Taannoin hän julkaisi itsestään kuvan viimeisteltynä ja sellaisena kuin hänet nähtään normaalisti kotioloissaan. Moni somessa elämäänsä usein jakava julkkiskaunotar ei ole juuri julkaissut itsestään kuvia muutoin kuin täysissä meikeissä ja muutenkin edustavana. Sara Sieppi sen sijaan on aiemminkin kirjoittanut somekulisseista ja niiden vaikutuksista.