Ulosteet putosivat lentokoneesta miehen päälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Windsorissa asuva mies joutui taannoin erittäin epäonniseen tilanteeseen. Yläpuolella lentäneestä lentokoneesta putosi miehen ja hänen puutarhansa ylle ihmisten jätöksiä. Epämiellyttävä tilanne tapahtui heinäkuussa.

Nimettömänä pysyttelvä mies avautui tilanteesta kaupunginvaltuutettu Karen Daviesille, joka puolestaan otti sen puheeksi paikallisessa ilmailualan keskustelutilaisuudessa. Daviesin mukaan uhri ja hänen koko puutarhansa olivat ulosteen peitossa.

– Tiedän vuosittain tapahtuvia tilanteita, joissa lentokoneista putoaa jäätyneitä jätöksiä. Nämä jätökset eivät kuitenkaan olleet jäisiä ja miehen koko puutarha likaantui epämiellyttävällä tavalla. Hän oli tapahtumahetkellä puutarhassaan, joten kyse oli erittäin hirveästä kokemuksesta, Davies kuvaili BBC:n mukaan.

Lentoyhtiö kiisti alun perin koneensa lentäneen alueen yläpuolella, mutta asukkaat olivat todenneet väitteen vääräksi lentojen jälitykseen tarkoitetun sovelluksen avulla. Lentokoneiden vessojen tankit tyhjennetään normaalisti koneen laskeuduttua. Brittimiehelle tapahtunutta onnettomuutta on kuvailtu erittäin harvinaiseksi.