Raju onnettomuus videolle: Juna törmäsi autonkuljetusrekkaan

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Tasoristeysonnettomuudet ovat vähentyneet niiden turvallisuuden parantamisen myötä. Toisinaan vaaratilanteita ja rajuja onnettomuuksia kuitenkin nähdään edelleen, kuten taannoin Yhdysvaltojen Oklahomassa.

Thackervillessä todistettiin vaarallista hetkeä autonkuljetusrekan jäätyä jumiin raiteille tasoristeyksessä. Viranomaiset yrittivät ottaa yhteyttä rautatieyhtiöön, mutta lähestyvää junaa ei onnistuttu pysäyttämään ajoissa. Se törmäsi radalle hylättyyn rekkaan, lennättäen kyydissä olleet henkilöautot ympäriinsä.

Onnettomuus ikuistui viraalina levinneeksi videoksi tilannetta seuranneen autoilijan toimesta. Yhteensä viisi junassa matkustanutta ihmistä toimitettiin sairaalaan, mutta kaikki heistä välttyivät vakavilta vammoilta. Junassa oli ABC-uutissivuston mukaan onnettomuushetkellä yhteensä 110 matkustajaa ja työntekijää.