Nicole Scherzinger kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Koronakriisi pilasi suunnitelmat yhtyeen paluusta, mutta Nicole tarjoaa edelleen upeita kuvia itsestään.

Tällä kertaa tyttöbändin kaunotar on ikuistanut itsensä kuviin, joissa hänen täydellisyyttä hipova vartalonsa pääsee hienosti oikeuksiinsa. Itseään auliisti altaan reunalla esittelevä Nicole ei juuri kursaile kuvakulmia valitessaan.

43-vuotias Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.