Suomiräppäri Sana sänkypuuhissa somekuvassaan – pakaroita pidetään hyvänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi taannoin Viimeinen-singlensä, jonka merkeissä hän poseerasi rohkeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Nyt Sana on jatkanut upeiden poseeraustensa sarjaa parillakin tuoreella päivityksellään.

Toisessa päivityksessä Sana poseeraa vain alushousut yllään ikkunan edessä ja toisessa hänet nähdään samassa asussa sänkypuuhissa miehen kanssa. Tällä kertaa komistus pitää suomiräppäri pakaroita hellästi hyvänä käsillään. Twerkkausta nykisin harrastava Sana toteaa kuviensa yhteydessä kuviensa olevan kehopositiivisuutta.

– Löysin twerkkauksen hiljattain – ja täysin vahingossa. Peppukuvieni takia jotkut teistä alkoivat toivoa minun twerkkaavan. Nauroin ajatukselle. Kun toiveet yltyivät ja siitä oli tullut jo melkoinen vitsi, päätin kokeilla, Sana kertoi aiemmin.