Räppäri Mac Millerin kuolemaan osasyyllinen tunnusti – levitti fentanyyliä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Mac Miller kuoli huumeiden yliannostukseen Kaliforniassa vuonna 2018. Kuolemaan johti kokaiinin, alkoholin ja pahamaineisen fantanyylin yhteiskäyttö. Oikeudessa on sittemmin käsitelty tapausta, jossa kolmea miestä syytetään Millerin kuolemaan johtaneiden huumeiden levittämisestä.

Yksi Mac Millerin kuolemaan yhdistetyistä henkilöistä on Stephen Walter. Hän myönsi TMZ-sivuston mukaan oikeudessa tiistaina syyllistyneensa fentanyylin levittämiseen. Walter myönsi rikoksen osana viranomaisten kanssa tekemäänsä sopimusta.

Sopimuksen myötä Walter välttyy syytteeltä valvottujen aineiden levittämiseen liittyvästä salaliitosta. Syyttäjien mukaan Walter toimitti epäsuoraan fentanyyliä sisältäneitä Percocet-tabletteja huumeiden eteenpäin myynnistä syytetylle Cameron James Pettitille. Syyttäjät ehdottavat Walterille 17 vuoden vankeustuomiota.