Suomalaisyhtiö teki Stranger Things -hittisarjasta mobiilipelin

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen Next Games -yhtiön paljastettiin pari vuotta takaperin työstävän Netflixin Stranger Things -sarjaan perustuvaa mobiilipeliä. Nyt peli on julkaistu ja ladattavissa älylaitteille.

Stranger Things: Puzzle Tales yhdistelee elementtejä ongelmanratkonta- ja roolipeleistä. Siinä pelaaja seikkailee eri tasoilla taistellen hirviöitä vastaan. Samalla pelaaja kerää mukaansa hahmoja, jotka auttavat häntä suunnistamaan sarjasta tutuissa ympäristöissä.

– Peli on uniikki pulmapelin ja Stranger Things -maailman yhdistelmä, johon tarina tuo oman keskeisen twistinsä. 80-luvun nostalgiaa täynnä olevassa jännittävässä maailmassa, pelaajat kohtaavat yliluonnollisia voimia ja voivat kerätä kaikki Stranger Things -suosikkihahmonsa, kertoo Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen tiedotteessa.

Sarjan tapaan Stranger Things: Puzzle Tales ammentaa vahvasti nostalgiasta, sillä pelin yleisilme muistuttaa 1980-luvun lauantaiaamujen piirrossarjoja. Peli on ladattavissa ilmaiseksi Android-laitteille Google Play ja iPhonelle sekä iPadille App Storesta.