Heidi Klum karmaisevassa nakukuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin. Viime vuosina hänet on opittu tuntemaan menestyksekkään malliuransa lisäksi myös poikkeuksellisella antaumuksella Halloweeniin suhtautuvana kaunottarena.

Nyt historia toistaa itseään, sillä 48-vuotias Heidi Klum nähdään jälleen poseeraamassa karmeassa kuosissa. Supermalli on kuvassaan riisunut ylävartalonsa paljaaksi ja hänen selkäänsä on maskeerattu karmaiseva maski. Se esittää tilannetta, jossa Klumin selästä olisi iho revitty pois ja luut sekä lihakset näkyisivät ulospäin. Nyt odotetaan jo mielenkiinnolla tulevien päivien someposeerauksia, kun Heidi Halloween 2021 pääsee vauhtiin.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.