Christina Aguileran uusi tyyli vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa Genie in the Bottle -hitin myötä. Viime aikoina Christina on puhunut avoimesti häneen kohdistuvista ulkonäköpaineista ja siitä, kuinka hän lopulta alkoi arvostamaan vartaloaan. Nyt hänen uusi tyylinsä puhuttaa ympäri maailmaa.

Xtina on viime viikkoina poseerannut jo pariinkin otteeseen poikkeuksellisen näyttävästi ja rintavasti, ja kuvien perusteella on tehty arvio, että tämä olisi hänen uusi pysyvämpi tyylinsä. Tämän havainnon vahvistuksena pidetään tuoreinta kuvaa, jossa Aguilera on nostanut tietoisesti povensa selkeään päärooliin. Kuvan asuvalinnassa on mukana niin nahkaa kuin niittejäkin. Mikäli Christina tekee paluun tällä lookilla, ei menestys jää ainakaan mediahuomiosta kiinni.

Viime vuoden joulukuussa 40 vuotta täyttänyt Christina Aguilera rakastaa kameralle laittautumista, mutta hän kertoi taannoin itsensä arvostamisen olevan tärkeintä. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.