Miesten uusi päiväuni? Lucy Hale säväyttää rohkeilla poseerauksillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat viettelijät -teinisarjassa. Nainen on kertonut viettäneensä koronavuoden aikana päivänsä lähinnä koiransa kanssa. Taannoin Lucy Hale alkoi myös tapailemaan häntä 20 vuotta vanhempaa näyttelijäkomistusta Skeet Ulrichia. Halella on nykyisin peräti 24 miljoonaa seuraajaa.

Kovaa nousua julkkisrintamalla tekevä Lucy on nyt keikistellyt kuvasarjassa, jossa hänet nähdään vähäpukeisena useissa eri otoksissa. Päivityksen perusteella ei olisi ihme, jos Hale haastaisi jo ensi vuonna maailman kuumimpia glamour-malleja.

31-vuotias Lucy Hale nähtiin äskettäin British Vogue -kanavan julkaisemalla videolla, jossa Hale paljastaa miten näyttävä Hollywood-meikkityyli syntyy. Hale aloittaa meikin tekemisen hoitamalla ihoaan aluksi kosteusvoiteilla ja seerumeilla. Virheettömän meikkipohjan päälle nainen tekee ruskean sävyillä kevyen silmämeikin. Ripsivärin ja poskipunan jälkeen väriä kasvoille tuo lopuksi koko meikin kruunaava tummanpunainen huulipuna, joka on koko Hollywood-meikin kulmakivi.