Talo ilmestyi keskelle autotietä – poliisi etsii omistajaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Keskelle autotietä ilmestynyt talo on herättänyt ihmetystä Yhdysvaltojen Missourissa. Hylätty asuinrakennus löydettiin keskeltä tietä syrjäisen Republicin kunnan ulkopuolelle keskiviikkona 27. lokakuuta. Paikalliset poliisit etsivät parhaillaan talon omistajaa.

Risteyksen lähettyville ilmestynyt ruskea ja rapistunut rakennus on siirrettävä talo, jollaisissa erityisesti vähävaraiset asuvat Yhdysvalloissa erityisissä asuntopuistoissa. Paikallinen poliisilaitos julkaisi kuvia talosta Facebook-sivullaan. Tapaus herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Julkaisun keräämissä kommenteissa tapauksessa vitsailtiin olleen kyse esimerkiksi pieleen menneestä asuntoryöstöstä. Kansas City Star -lehden mukaan poliisi on sittemmin saanut vihjeen, jonka mukaan vanhan näköinen hinausauto oli nähty vetämässä rakennusta perässään aikaisemmin. Talon omistajaa ei kuitenkaan ole toistaiseksi onnistuttu tavoittamaan.

 

https://www.facebook.com/GreeneCountySO/posts/256812763142710