Autoilijan Halloween-koristelut olivat liikaa – poliisi pyysi poistamaan

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween on aikaa, jolloin etenkin Pohjois-Amerikassa nähdään hurjiakin kauhuteemaisia koristeluja ja rekvisiittaa. Toisinaan halloween-koristelut ovat kuitenkin niin aidonnäköisiä, että ne johtavat jopa poliisin väliintuloon.

Kanadan Brittiläisen Kolumbian poliisit saivat taannoin hälytyksiä epäilyttäväksi kuvaillusta ajoneuvosta. Risteyksen läheisyyteen parkkeerattu ajoneuvo näytti olleen veren peitossa. Siihen oli myös kirjoitettu ilmastointiteipillä teksti ”Help me”, eli ”auttakaa minua”.

Poliisi jututti auton 36-vuotiasta omistajaa, joka totesi kyse olleen halloween-koristeluista ja veren olleen pelkkää tekoverta. Poliisit kuitenkin kehottivat miestä hankkiutumaan eroon liian pelottavina pidetyistä koristeluista. Ne olisivat nimittäin saattaneet johtaa uusiin poliisin resursseja turhaan vaatineihin hätäsoittoihin.