Ravintoloitsija rikkoi hämmentävän ennätyksen – kokosi viisimetrisen tuolipinon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuolien pinoaminen on tullut monille ravintoloissa, juhlatiloissa ja tapahtumapaikoissa työskennelleille tutuksi puuhaksi. Nyt eräs brittiläinen ravintoloitsija on rikkonut erikoisen tuolien pinoamiseen liittyvän ennätyksen hyväntekeväisyyden nimissä.

Jay Ehson kokosi Manchesterissa sijaitsevan Baab-e-Salaam Banquiting Hall -ravintolan edessä 5,2 metrin korkuisen tuolipinon. Guinnessin ennätystekirjan edustajat vahvistivat hänen rikkoneen maailmanennätyksen. Aikaisempi ennätyskorkeus oli 4,7 metriä.

Ehson keräsi tempauksellaan noin 1 700 euron edestä rahaa kodittomille. Ravintoloitsija on varoittanut ihmisiä Manchster Evening News -lehdelle kokeilemasta hänen tempaustaan kotiolosuhteissa. Hänen mukaansa tuolien pinoaminen korkeiksi torneiksi voi olla jopa vaarallista.