Jaakko esitti hotellille oudon pyynnön – Vesa Keskinen ilmestyi yöpöydälle

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomessa ja muualla maailmassa hotellit pyrkivät usein toteuttamaan mitä erikoisempia asiakkaiden toiveita. Stara on aiemmin kertonut toiveista, joissa hotellihuoneen yöpöydälle on pyydetty eri julkisuuden henkilöiden kuvia, ja ajoittain näitä toiveita on myös toteutettu. Niin tänäkin viikonloppuna Helsingissä.

Tamperelainen Jaakko suuntasi kirjamessuilla, ja hän päätti esittää Pasilan Holiday Inn -hotellille erityistoiveen saada yrittäjä Vesa Keskisen valokuvasta hotellihuoneen sängyn viereiselle yöpöydälle. Yllätys oli melkoinen, kun huoneeseen astellessa Jaakko sai huomata toiveensa olevan toteutettu ja vieläpä aikaisemman sisäänkirjautumisen yhteydessä.

– Kyllä – hotellit täyttävät asiakkaiden erityistoiveet, Jaakko kommentoi tapausta sosiaalisessa mediassa kuvan kera.