Kobe Bryantin leski raivostui Meek Millille – räppäri viittasi kuolleeseen tähteen kappaleessaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Meek Mill on saanut viime vuonna edesmenneen NBA-tähti Kobe Bryantin lesken vihat niskaansa. Syynä oli räppärin Don’t Worry (RIP Kobe) -kappaleessa, jolla on mukana vierailemassa Lil Baby. Kappaleessaan Mill viittaa koripalloilijaan ja tämän hengen vaatineeseen helikopterionnettomuuteen.

Kappaleen kohua herättäneessä kohdassa Meek Mill kuvailee olevansa valmis nousemaan helikopteriin ja kuolemaan Koben tavoin, mikäli hän epäonnistuu. Koben leski, Vanessa Bryant avautui taannoin kappaleesta sosiaalisessa mediassa ja kuvaili säkeistöä epäkunniottavaksi. Meek Mill twiitasi sittemmin pyytäneensä Vanessalta anteeksi yksityisesti.

– Hyvä Meek Mill, kohta oli mielestäni erittäin piittaamaton ja epäkunnioittava. En tunne musiikkiasi, mutta uskon sinun kykenevän parempaan. Hienoa, jos olet Koben fani. On kuitenkin olemassa parempi keino osoittaa ihailua aviomiestäni kohtaan, sillä tästä puuttuu kunnioitus ja hienotunteisuus, Vanessa Bryant kirjoitti Instagram-tarinassaan.