Sindy Starlet paljastavassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teini-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet on noussut kansainväliseksi julkkikseksi suuren rintavarustuksensa ansiosta. Nainen on mainostanut, että hänen rintansa ovat Norjan suurimmat.

Instagramissa pelkästään omia valokuviaan esittelevän 38-vuotiaan Sindyn vartalo on nyt päässyt pääosaan viimeisimmässä otoksessa. Nainen kertoo menevänsä ystävän syntymäpäiville ja mekoksi on valikoitunut musta asukokonaisuus. Puku on koristeltu kimaltelevilla yksityiskohdilla. Iltapuku on myös erittäin paljastava.

Kauneusalan yrittäjänä työskentelevä nainen on aiemmin sanonut, että haluaa olla rikas ja kuuluisa. Sen takia hän on myös suurentanut poveaan merkittävästi viime vuosien aikana. Hän suosii tyylissään bimbomaisia piirteitä aina pinkistä huulipunasta muhkeisiin räpsyripsiin.