Anna: Ressu paljastaa erikoisen seikan parisuhteestaan – asuvat eri osoitteissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen suosikkilaulaja Ressu Redford, eli Esa Mäkelä, täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Laulaja on tullut tutuksi suomalaisille hiteistään. Turkulainen mies kertoo parisuhteestaan tuoreessa Anna-lehden numerossa.

– Jotkut haluavat perustaa uusperheen saman tien, mutta me asumme eri osoitteissa. Siinä on puolensa. Yhteistä arkea on vähemmän, mutta intohimo säilyy paremmin, kun ei olla koko ajan kylki kyljessä, Ressu kertoo haastattelussa.

Hän on seurustellut naisystävänsä kanssa useamman vuoden ajan. Parin asumisjärjestely on kuitenkin toimiva ja molemmilla on omat lapsensa entisistä suhteistaan. Laulajan avioliitto päättyi kuutisen vuotta sitten ja se oli artistille hankala paikka.