Kuka varasti kymmeniä autonrenkaita Iisalmessa? Poliisi pyytää vihjeitä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi on pyytänyt yleisöltä vihjeitä Iisalmessa marraskuun alussa liikkeellä olleesta rengasvarkaasta tai -varkaista. Paikallisesta liikkeestä on kadonnut suuri määrä autonrenkaita 1.-2. marraskuuta välisenä yönä.

Murto kohdistui Ratakadulla sijaitsevaan Vianor Oy:n varastotilaan. Varastosta katosi murron yhteydessä jopa kymmeniä säilytyksessä olleita auton renkaita ja vanteita. Anastettujen renkaiden joukossa on poliisin mukaan ainakin Michelin- ja Firestone-merkkisiä kuorma-auton renkaita.

Renkaisiin liittyvää varkautta tutkiva Itä-Suomen poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tapahtumista. Tiedot voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.