Hurja näky videolle: Kotikissa ei hievahtanutkaan ilveksen edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläinten egot ovat toisinaan niin suuria, etteivät ne suostu pakenemaan paikalta kohdatessaan itseään isompia villieläimiä. Erään yhdysvaltalaisnaisen ovikellokamera ikuisti taannoin yllättävän jännitysnäytelmän hänen kissansa kohdattua ilveksen.

Marsha kertoo saaneensa Ring-ovikellokameran sovellukseen ilmoituksen odottamattomasta kulkijasta kotinsa edustalla. Video paljasti kyseessä olleen ilves, joka oli kiinnostunut naisen kissan ruokakupin sisällöstä.

Kotikissa oli ymmärrettävästikin järkyttynyt tunkeilijasta, mutta paikalta pakenemisen sijaan se pysytteli paikoillaan ja köyristi selkäänsä uhkaavasti. Tilanteella oli onnellinen loppu, sillä ilves poistui hetken aikaa ruokakuppia ja kissaa nuuskittuaan paikalta ilman yhteenottoa. Kissa ei juurikaan aikaillut ruokailuhetkensä jatkamisessa villieläimen häipymisen jälkeen.