Kristen Stewart kihloihin tyttöystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Kristen Stewart nousi kuuluisuuteen huippusuosittujen Twilight-elokuvien toisesta pääroolista. Sittemmin muun muassa Charlien enkelit ja Personal Shopper -elokuvissa nähty näyttelijä on nyt mennyt kihloihin.

Kristen Stewart paljasti tiistaina kihlautuneensa tyttöystävänsä, näyttelijä-kirjoittaja Dylan Meyerin kanssa. Pariskunta on seurustellut kahden vuoden ajan. Stewart tuli kaapista biseksuaalina vuonna 2017.

– Olemme todellakin menossa niamisiin. Halusin tulla kosituksi, ja tein mielestäni selväksi sen mitä halusin. Hän onnistui siinä, Stewart kertoi The Howard Stern Show -radio-ohjelman haastattelussa.

Kristen Stewart näyttelee seuraavaksi prinsessa Dianaa kehuja keränneessä Spencer-elokuvassa. Elokuvan ensi-ilta on Suomessa 25. joulukuuta. Stewart on aikaisemmin seurustellut Twilight-kanssanäyttelijä Robert Pattinsonin ja malli Stella Maxwellin kanssa.