Sanni hehkuttaa upeaa saavutustaan: ”En tienny pystyväni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Sanni on hehkuttanut sosiaalisessa mediassa urheilusaavutustaan, puolimaratonin juoksemista. Tähti kuvailee saavutusta itselleen isoksi asiaksi, sillä hän ei ole urheilullisuudestaan huolimatta uskonut kykenevänsä juoksemaan pitkiä matkoja.

– Tänä keväänä ihan tavallisella lenkillä yhtäkkii tajusin et mähän en oo koskaan edes kokeillu mihin mun kroppa pystyy, aina vaan kääntyny kotiin tietyssä kohtaa tai tiettyjen kilsojen jälkeen. No, sinä aamuna jatkoin juoksuu 10km asti ja niissä euforioissa sit päätin juosta puolimaratonin syksyllä. Olin aikeissa juosta sen jo aikasemmin, mut onneks osaava pt sano et vedetään vasta keikkakesän jälkeen kunnon treeniputki, Sanni kirjoitti.

– Homma eskaloitu nyt onnistuneeseen puolikkaaseen. Oon niin onnellinen! Mä pystyin juoksee 21,1km. Vielä muutama kk sitten en tienny pystyväni ees kymppiin. Miettikää mikä voima meissä on ku vaan lähetään tekemään eikä kuunnella ihan kaikkee mitä oma pää tai vaikka muut sanoo, tähti jatkoi.

Sannin mukaan kotona odotti vielä iloinen yllätys kakun muodossa. Laulajan julkaisu sai somessa suitsutusta muun muassa hänen avopuolisoltaan Shirly Karviselta, joka kuvaili kommentissaan Sannia päälliköksi.