Tampere kutsuu pariskuntia lemmenlomalle – muutakin kuin mustaa makkaraa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tampere on yksi suosituimmista kaupunkilomakohteista Suomessa. Entinen tehdaskaupunki muuttuu hämärän tullen romanttiseksi alueeksi pariskuntien rakkausloman viettoon, kun esimerkiksi Tammerkosken sillan maisemat kutsuvat kävelemään käsi kädessä.

Tampereella sijaitsee myös uudenlainen elämyspaikka, kun ihmiset pääsevät nykyisin kävelemään kaupungin kattojen yllä Roof Walk Finlaysonilla. Samalla voi ihailla kaupungin valaistusta. Pariskunnille on tarjolla hauskaa tekemistä niin pakohuoneissa, keilausradoilla kuin pubivisoissa. Teatteri- ja konserttitarjonta on laajaa korona-ajasta huolimatta.

Mustamakkara kuuluu luonnollisesti Tampereen vierailuun. Tarjolla on myös suuri joukko erikoisravintoloita, siipiruokia, kauppahallin antimia ja illan tullen luukkunsa avaavia ruokakojuja. Seuraavan päivän voi aloittaa esimerkiksi tornihotellin kattoterassilla nautitulla Mimosa-drinkillä. Lisää vinkkejä löytää Visit Tampere -sivustolta.