Katie Price pääsi vieroituksesta – valmistautuu heti oikeudenkäyntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vakavassa päihdekoukussa ollut povipommi Katie Price on viettänyt kuukauden vieroitushoidossa. Vyyhti alkoi purkautua, kun moniongelmainen nainen ajoi autonsa kyljelleen. Hänen verestään löytyi alkoholin lisäksi kokaiinia.

Viiden lapsen äidin elämää ovat koetelleet vakavat onnettomuudet, henkilökohtainen konkurssi ja päihdeongelmat. Nyt nainen on saanut apua ja yrittää päästä jälleen elämässään jaloilleen. Hänen on kerrottu sairastavan parantumatonta keuhkosairautta.

Katie Pricen oikeudenkäynti on 15. joulukuuta. Hänellä saattaa olla edessä vankilareissu, joten nainen yrittää päästä vihille kihlattunsa Carl Woodsin kanssa ennen sitä. Maksimirangaistus on kuusi kuukautta vankeutta tai sakkomaksu, The Sun uutisoi.