Sami Kurosen julkaisi arkistokuvansa – tunnistatko miestä samaksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Temptation Island -sarjan osallistujien hiillostajana tunnettu Sami Kuronen on tehnyt pitkän uran televisio- ja radiojuontajana. Nyt tähti on muistellut Instagramissa työtään Unelmien poikamies -ohjelman juontajana jakamalla 14 vuoden takaisen kuvan. Kurosen tyyli on otoksessa melko erilainen kuin nykyään.

Sami Kurosen maailmanlaajuiseen isoon ohjelmaan mukaan pääseminen oli hänelle unelmien täyttymys. Silloinen kanavapäällikkö oli kuitenkin asettanut juontopestin saamiselle yhden ehdon. Koska Unelmien poikamiehen amerikkalaisversion juontaja Chris Harrisonilla oli lyhyet hiukset, ei myöskään suomalaisen version seremoniamestari voinut Kurosen mukaan näyttää surffarilta.

– Eli parturiin mikäli pestin haluat. Ekalle kaudelle leikattu ”poikabänditukka” ei tuntunut millään tavalla omalta ja onneksi toiselle kaudelle sain antaa hiusten taas kasvaa. Tää oli niitä harvoja hetkiä kun aikuisiällä kampaukseni on ollut mallia lyhyt, Kuronen paljasti kuvatekstissä.