Skandaali Greyn anatomia -sarjan kulisseissa – näyttelijä maksettiin hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkisarja Greyn anatomia on joutunut jälleen skandaaliotsikoihin tuotantoryhmän salaisuuksien vuoksi. Tällä kertaa pahikseksi on noussut näyttelijä Patrick Dempsey, jonka on kerrottu olleen huonokäytöksinen. Hänen vastanäyttelijälleen Ellen Pompeolle on väitteen mukaan maksettu asian salaamisesta.

Näyttelijä Isaiah Washington on erotettu sarjasta jo vuonna 2007 jouduttuaan erimielisyyksiin T. R. Knightin kanssa. Washington oli käyttänyt sopimatonta ja homoja halveksuvaa kielenkäyttöä. Nyt mies paljastaa Tavis Smileyn podcastissa, että kulisseissa vallitsi myrkyllinen ilmapiiri etenkin lääkäri Derek Shepherdiä näytelleen Patrick Dempseyn vuoksi.

Dempsey poistui sarjasta vuonna 2015. Washingtonin mukaan hänen vastanäyttelijälleen Ellen Pompeolle maksettiin viisi miljoonaa dollaria, jotta nainen pitäisi suunsa kiinni Me Too -kohun aikana sarjan kuvausten tapahtumista.