Anastasia Karanikolaou ihastutti paratiisirannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Karanikolaou poseeraa kurvikkaana Turks ja Caicossaarilla sijaitsevalla uimarannalla, jossa hänet kuvattiin nauttimassa aurinkoisesta päivästä tummanvihreisiin biksuihin pukeutuneena. Lienee selvää, että yksikään samalla rannalla ollut ei jättänyt tätä kaunotarta noteeraamatta.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.