Realitytähdellä mielenterveysongelmia – lihonut jo yli satakiloiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Minä olen Jazz -realityohjelmassa seurataan transsukupuolisen Jazz Jenningsin elämää. Sarjassa Jazz ja hänen perheensä ovat käyneet läpi tyypillisiä teinidraamoja sekä nuorten elämää. Sarjan tähti on nyt 21-vuotias nuori nainen.

Nyt taukoa julkisuudesta ottanut Jazz on lihonut 106-kiloiseksi. Nuori nainen kärsii mielenterveysongelmista, mikä vaikuttaa myös ruokailutottumuksiin. Eniten naista harmittaa hänen perheensä käytös, koska painoa kritisoidaan jatkuvasti. Perhe haluaa Jazzin olevan terve niin mieleltään kuin keholtaan.

Sarjan seitsemäs tuotantokausi seuraa Jazzin pyrkimyksiä terveellisempään elämään. Hän on yksi maailman tunnetuimmista transsukupuolisista naisista. Hän tiesi jo neljävuotiaana syntyneensä väärään sukupuoleen ja on sittemmin elänyt transsukupuolisena.